Bryndzová nátierka

Bryndzová nátierka

Bryndzová nátierka

Tento recept nám posiela: Veronika z Rakovej


náročnosť: nízka
čas:
bezlepkový recept: Áno

Postup

Bryndzu roztlačíme vidličkou, pridáme pol syra Karička v črievku, pažítku… všetko zmiešame a natierame na chlebík. Jednoduchý, rýchly ale veľmi chutný receptík 🙂


Potrebujeme

  • Bryndza 125g
  • Syr Karička črievko 50g
  • Pažítka - za hrsť

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov