Cibuľový dip

Cibuľový dip

Cibuľový dip

Tento recept nám posiela: Ján z Vranova nad Topľou


náročnosť: nízka
čas:
bezlepkový recept: Áno

Postup

V panvici na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Keď je sklovitá, odstavíme ju a necháme vychladnúť. V miske zmiešame cibuľu, kyslú smotanu, syr Karička a vínny ocot. Dip dochutíme soľou, korením a pažítkou (petržlenovou vňaťou). Skladujeme v chladničke.


Potrebujeme

  • 1 PL olivový olej
  • 2 ks cibuľa
  • 225 g kyslá pochúťková smotana
  • 60 g syr Karička
  • 1 PL biely vínny ocot
  • podľa chuti soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 hrsť pažitka alebo petržlenová vňať

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov