Cuketová nátierka

Cuketová nátierka

Cuketová nátierka

Tento recept nám posiela: Zuzana z Trenčianského Jastrabia


náročnosť: nízka
čas:
bezlepkový recept: Áno

Postup

Na troche oleja osmažíme na drobno nakrájanú cibuľu, následne pridáme na drobno nakrájané papriky a chvíľu podusíme. Cuketu očistíme, jadierka vydlabeme lyžicou, postrúhame ju na jemno, šťavu nevytláčame. Postrúhanú cuketu pridáme k podusenej paprike s cibuľou a všetko podusíme ešte zhruba 2 až 3 minúty. Všetko spolu osolíme podľa chuti, pridáme pretlačený cesnak. Nakoniec pridáme syry v črievku a miešame, kým sa syry nerozpustia. Hotovú nátierku odstavíme z ohňa a necháme ju vychladnúť. Pred podávaním ju môžeme dať na chvíľku do chladničky, ak dovtedy nezmizne.


Potrebujeme

  • 1 stredne veľká cuketa
  • 2-3 ks paprika
  • 1 stredne veľká cibuľa
  • 2-3 strúčiky cesnak
  • himalájska soľ podľa chuti
  • 2 ks syr v črievku Karička

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov