Kalerábová nátierka

Kalerábová nátierka

Kalerábová nátierka

Tento recept nám posiela: Petra z Piešťan


náročnosť: nízka

Postup

V miske zmiešame spolu najemno nastrúhané kaleráby – vyžmýkané, Karičku, šunku- pokrájanú na malé kúsky, soľ, korenie, petržlenovú vňať, všetko spolu dobre vymiešame a necháme v chlade 30 minút. Podávame najlepšie na hrianke.


Potrebujeme

  • 2 mladé kaleráby menšie
  • 1 veľké črievko Karička
  • 80g šunka
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • posekaná petržlenová vňať

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov