Karičková nátierka s tuniakom a olivami

Karičková nátierka s tuniakom a olivami

Karičková nátierka s tuniakom a olivami

Tento recept nám posiela: Edita zo Žiliny


náročnosť: nízka
čas: 10
porcie: 2

Postup

Trojuholníčky syra Karička nakrájame na drobné kocky, olivy a cibuľkovú vňať na malé prúžky.
Do misky naložíme tuniaka, pridáme kúsky syra, nakrájané olivy a cibuľkovú vňať. Okoreníme, osolíme a zľahka premiešame. Podávame s opekaným chlebom.
Karička nátierku príjemne zjemní a dochutí. Máme ju radi, veď je naša slovenská:)
Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • Karička klasik - 4 trojuholníčky
  • tuniak Calvo v paradajkách 80 g - 2 ks
  • olivy čierne podľa chuti
  • mladá cibuľka vňať - podľa chuti
  • čierne korenie - štipka
  • soľ - podľa chuti

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov