Karičkovo-bryndzová nátierka

Karičkovo-bryndzová nátierka

Karičkovo-bryndzová nátierka

Tento recept nám posiela: Dáša z Partizánskeho


náročnosť: Nízka
čas: 10 minút
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Cesnak rozpučíme a cibuľu nadrobno pokrájame a dobre premiešame s Karičkou a so všetkými ostatnými surovinami a hneď môžeme konzumovať s chlebíkom.


Potrebujeme

  • Črievko Karička
  • Nátierkové maslo
  • Bryndza
  • Červená cibuľa, alebo mladá jarná cibuľka
  • Cesnak
  • Mletá červená paprika
  • Množstvá surovín podľa chuti, soľ podľa potreby, lebo bryndza je slaná dosť.

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov