Nátierka s reďkovkou

Nátierka s reďkovkou

Nátierka s reďkovkou

Tento recept nám posiela: Ján z Vranova nad Topľou


náročnosť: nízka
čas:
bezlepkový recept: Áno

Postup

Reďkovky umyjeme, osušíme a očistíme. 3/4 z nich nastrúhame na strúhadle, pridáme tvaroh, nasekanú jarnú cibuľku, nastrúhaný chren, prelisovaný cesnak a syr Karička.
Nátierku poriadne premiešame, dochutíme soľou a korením. Podávame na bagetkách alebo chlebíku so zvyšnou reďkovkou.


Potrebujeme

  • 250 g tvaroh
  • 1 PL chren
  • 1 strúčik cesnak
  • 2 zväzky reďkovka
  • 1 ks jarná cibuľka
  • 1ks Karička črievko 100g
  • podľa chuti soľ
  • mleté čierne korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov