Nátierka z tresčej pečene

Nátierka z tresčej pečene

Nátierka z tresčej pečene

Tento recept nám posiela: Jožo z Trenčína


náročnosť: nízka
čas: 20 minút
porcie: 4

Postup

Tresčiu pečeň popučíme vidličkou, pridáme syr a premiešame. Maslo vymiešame s horčicou, cibuľkou a s petržlenovou vňaťkou. Pridáme pečeň so syrom, dochutíme soľou a citrónovou šťavou a všetko spolu dobre vymiešame. Podávame ozdobené kyslou uhorkou.


Potrebujeme

  • 1 konzerva tresčej pečene
  • 3 trojuholníčky Karičky
  • 30 gramov masla
  • 1 cibuľu
  • 1 ČL horčice
  • petržlenová vňať
  • citrónová šťava
  • soľ

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov