Oškvarková nátierka

Oškvarková nátierka

Oškvarková nátierka

Tento recept nám posiela: Miroslal z Považskej Bystrice


náročnosť: nízka

Postup

Oškvarky, množstvo podľa uváženia, my zvykneme dávať tak 300 – 400g, pomelieme spolu s cibulkou, cesnakom, uvareným vajíčkom na tvrdo a zelenou paprikou. Zmiešame, pridáme kúsok masla, 2 PL horčice, Karičku, pridáme soľ a mleté čierne korenie. Podľa konzistencie a chuti pridáme podľa potreby ešte horčicu, mleté čierne korenie, soľ, prípadne trochu vegety. Dáme do chladničky a degustujeme najlepšie na ďalší deň. Dobrú chuť.


Potrebujeme

  • Oškvarky (množstvo podľa uváženia)
  • 1 vajíčko
  • 1 tavený trojuholník Karička
  • 1 zelená paprika
  • 2 PL horčice
  • 2-3 strúčiky cesnaku
  • 1 menšia cibuľa
  • kúsok masla
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov