Syrová nátierka s údeným mäsom

Syrová nátierka s údeným mäsom

Syrová nátierka s údeným mäsom

Tento recept nám posiela: Ján z Vranova nad Topľou


náročnosť: nízka

Postup

Do misky na prípravu nátierky vložíme postrúhaný tvrdý syr, rastlinné nátierkové maslo, rozotretý trojuholníkový syr Karička, ochutenú majonézu, na mäsovom mlynčeku pomleté varené údené mäso, horčicu, nadrobno posekanú umytú zeleninovú papriku, ktorú sme zbavili jadrovníka, a soľ podľa potreby. Z takto pripravených surovín vymiešame nátierku, ktorú natierame na rôzne druhy chleba alebo pečiva. Pred podávaním posypeme nadrobno posekanou pažítkou.


Potrebujeme

  • 100 g tvrdého syra na strúhanie
  • 50 g rastlinného nátierkového masla
  • 2 trojuholníky syra Karička
  • 4 lyžice ochutenej majonézy
  • 150 g vareného údeného mäsa
  • 1 lyžička horčice
  • 1 zeleninová paprika
  • soľ
  • nadrobno posekaná pažítka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov