Tvarohovo-redkvičková nátierka

Tvarohovo-redkvičková nátierka

Tvarohovo-redkvičková nátierka

Tento recept nám posiela: Eva z Piešťan


náročnosť: nízka
bezlepkový recept: Áno

Postup

Tvaroh, syr Karička, maslo, zmiešame v miske, pridáme na jemno nastrúhanú redkvičku, tvrdý syr, soľ, papriku alebo vegetu, dochutíme podľa seba. Vymiešanú nátierku odložíme do chladu na cca 30 minút. Podávame s pečivom.


Potrebujeme

  • 150g tvaroh jemný
  • 50g syr Karička
  • 1 PL maslo
  • 5 ks redkvička
  • 50g syr tvrdý Eidam
  • soľ
  • paprika, alebo vegeta

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov