Vývar so syrovými haluškami

Vývar so syrovými haluškami

Vývar so syrovými haluškami

Tento recept nám posiela: Peťo zo Žiaru nad Hronom


náročnosť: nízka
čas: 120 minút
porcie: 5

Postup

Pripravíme si koreňovú zeleninu (mrkva, petržlen, zelér, kaleráb, cibuľa, cesnak) očistíme a nakrájame na menšie kúsky, mäso umyjeme, my sme použili teľacinu, zalejeme vodou a pomaly privedieme do varu. Pridáme soľ a korenie, podľa chuti. Varíme kým nie je mäso mäkké. Pripravíme si cesto na halušky. Vajce, krupicu, 30 g syra zmiešame a vyvaríme si halušky. Polievku varíme s láskou a môžeme jej kúsok do polievky aj pridať 🙂 Dobrú chuť.


Potrebujeme

  • mäso na polievku
  • koreňová zelenina
  • soľ
  • korenie
  • krupica
  • syr v čreve (Karička)
  • vajce

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov