Plnené zemiaky

Plnené zemiaky

Plnené zemiaky

Tento recept nám posiela: Jozefína z Divína


náročnosť: nízka
čas: 60 min
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Zemiaky v šupke upečieme v rúre domäkka. Necháme ich trocha vychladnúť a potom pozdĺžne rozkrojíme. Vnútro opatrne vydlabeme, posolíme a pokoreníme.
Karičku, bryndzu a na kocky nakrájanú oravskú slaninu si spolu zmiešame. Touto zmesou naplníme zemiaky a dáme zapiecť.
Výborné predjedlo, ktoré môžeme podávať s kyslou kapustou.


Potrebujeme

  • 8 veľkých zemiakov
  • 2 črievka Karička
  • 100 g oravská slanina
  • 100 g bryndza

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov