Syrová roláda

Syrová roláda

Syrová roláda

Tento recept nám posiela: Tatiana z Kráľu


náročnosť: nízka
čas: 10
porcie: 8

Postup

Hrudu syra dám do mikroténového vrecka a dôsledne zviažem, nech sa nám dovnútra nedostane voda. Vložím do vriacej vody a prevaríme 15 až 17 minút. Syr okamžite po vybratí z vody rozvaľkám na plát v tvare obdĺžnika. Na to naukladám plátky šunky, ľadový šalat, Karičku v črievku – no nie celú – a rolujem. Jednoduché, rýchle. Nechám stuhnúť v chladničke.
Ak plátky rolády nakrájame na chlieb alebo veku, vznikne nám pekný slávnostný pokrm, prípadne predjedlo. Ja osobne to mám rada s hroznom, čo malo u nás na Veľkú Noc úspech.


Potrebujeme

  • 400 g tvrdý syr
  • ľadový salát
  • Karička črievko
  • šunka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov