Cestovinový šalát

Cestovinový šalát

Cestovinový šalát

Tento recept nám posiela: Lenka z Prešova


náročnosť: nízka
čas: 20 minút
porcie: 2

Postup

Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Papriku očistíme, rozkrojíme na polovicu a položíme na plech. Ochutenú soľou, čiernym korením a pokvapkanú olejom pečieme v rúre 5 minút.

Potom papriku a salámu narežeme na rezance alebo kocky, pridáme k vychladenej cestovine spolu s kaparami, petržlenovou vňaťou, jogurtom Karička črievkom. Dochutíme soľou, čiernym korením a premiešame. Podávame s listami šalátu a sušenými paradajkami, ktoré pokvapkáme olivovým olejom.


Potrebujeme

  • 150 g cestoviny fusilli
  • 1 zelená paprika
  • 60 g saláma
  • 1 ks Karička črievko
  • 1 téglik biely jogurt
  • 1 čl kapary
  • 1 čl posekaná petržlenová vňať
  • morská soľ
  • mleté čierne korenie
  • extra panenský olivový olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov