Zapečený baklažán

Zapečený baklažán

Zapečený baklažán

Tento recept nám posiela: Lubomir z Bratislavy


náročnosť: nízka
čas: 50 minút
porcie: 4

Postup

Baklažán olúpeme a nakrájame na kolieska. Osolíme a necháme asi 20 minút odstáť. Uvaríme bešamel do ktorého všľaháme syr. Osušíme baklažán, obalíme ho v trojobale a vyprážame. Do zapekacej misy poukladáme vrstvu baklažánu polejeme bešamelom, posypeme mozzarellou a postup 2x zopakujeme. V rúre zapečieme do ružova.


Potrebujeme

  • 2 baklažány
  • 2 vajcia
  • 4 dcl mlieka
  • 100 g Karička črievko
  • 100 g mozzarella
  • strúhanka ochutená granulovaným cesnakom a sušenými bylinkami
  • olej na vyprážanie
  • maslo
  • hladká múka na obaľovanie a bešamel
  • soľ

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov