Slaná roláda

Slaná roláda

Slaná roláda

Tento recept nám posiela: Zuzana z Bratislavy


náročnosť: nízka
čas: 60 minút
porcie: 5

Postup

Na pomúčenej doske vyvaľkáme lístkové cesto. Na masle osmažíme na drobno nakrájanú cibuľu dozlatista. Pridáme na kocky nakrájané syrečky a Karička črievko a zalejeme ich rozšľahanými vajíčkami. Okoreníme a miešame do zrazenia vajíčok. Plnku rozotrieme na pripravené cesto a zvinieme do rolády. Vrch potrieme rozšľahaným vajíčkom. Pečieme pri teplote 210 stupňov dozlatista.


Potrebujeme

  • 150 g olomouckých syrečkov
  • 1 ks Karička črievko
  • 1 ks cibuľa
  • 30 g masla
  • 5 ks vajcia
  • mleté čierne korenie
  • 1 ks lístkové cesto

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov