Špargľová slaná torta

Špargľová slaná torta

Špargľová slaná torta

Tento recept nám posiela: Zuzana z Bratislavy


náročnosť: stredná
čas: 60 minút
porcie: 4

Postup

Lístkové cesto dáme predpiecť na 10 minút. Ovaríme očistenú špargľu v slanej vode, pripravíme vajíčka (rozhabarkujeme), pridáme Karička črievko a nakoniec šľahačku. Osolíme a okoreníme, pridáme petržlenovú vňať. Na lístkové cesto uložíme špargľu a zalejeme vzniknutou zmesou a dáme piecť tak na 25 minút.


Potrebujeme

  • 1 ks lístkové cesto
  • 4 ks vajíčka
  • 1 ks Karička črievko
  • šľahačková smotana
  • špargľa
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • petržlen

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov