Cestovinový šalát s lososom

Cestovinový šalát s lososom

Cestovinový šalát s lososom

Tento recept nám posiela: Jana z Bernolákova


náročnosť: nízka
čas: 40 minút
porcie: 4

Postup

Rybu na olivovom osolenom oleji upečieme cca 4-5 minút a každej strany. Smotanu a Karička črievko spolu uvaríme, dochutíme soľou, čiernym korením a muškátovým orieškom. Cestoviny uvaríme klasickým spôsobom a pridáme k ním po uvarení asi 2 lyžice olivového oleja a premiešame. Potom zalejeme pripravenou zmesou Karičky a smotany a na kúsky potrhanej ryby. Všetko zľahka premiešame, pridáme na jemno nasekaný kôpor a dochutíme citrónovou šťavou.


Potrebujeme

  • 250 g cestovín napríklad farfale
  • 200 g lososa bez kože
  • 2,5 dcl smotany na varenie
  • 200 g Karička črievko
  • šťava 1/2 citróna
  • olivový olej
  • soľ
  • čierne korenie
  • muškátový orech
  • kôpor

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov