Hribovníček

Hribovníček

Hribovníček

Tento recept nám posiela: Peter z Piešťan


náročnosť: stredná
čas: dve hodinky
porcie: vela

Postup

Zo surovín na cesto si vypracujeme cesto, necháme asi hodinku vykysnúť, cesto si rozdelíme na dve časti a prenesieme na poolejovaný plech. Na cesto následne nanesieme bryndzu zmeišanu s Karičkou, smotánkou, poukladáme hríbiky, ktoré sme si najskôr dali napučať do vriacej vody a potom sme ich opiekli spolu s cibuľkou, osolili a okorenili, takto nanesené hríbiky poukladáme na cesto s našou zmesou a posypeme riadnou kopou tvrdého syra Karička. A šup do rúry na 200 stupňov asi na 25 minút.


Potrebujeme

  • Cesto: 500 g hladkej bielej špaldovej múky
  • jedno vajko
  • deco oleja
  • lyžicu soli
  • 250 ml vody
  • jedno balenie sušených kvasníc
  • Obloha: bryndzu
  • dve črievka Karičky
  • dve smotany kyslé
  • sušené hríby
  • olej
  • cibuľu
  • soľ, korenie
  • tvrdý syr Karička

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov