Kuracie prsia na slávnostný obed

Kuracie prsia na slávnostný obed

Kuracie prsia na slávnostný obed

Tento recept nám posiela: Tomas z Bratislavy


náročnosť: stredná
čas: 50
porcie: 4

Postup

Mäso naklepeme, posolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a smažíme na oleji z každej strany cca 4-5 minút. Potom preložíme na servírociu misu. Do výpeku pridáme víno a necháme prevrieť. Pridáme syr a metličkou miešame, kým sa omáčka nespojí. Vložíme capari a nakoniec zjemníme maslom. Omáčkou prelejeme mäso a podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou.


Potrebujeme

  • 4 plátky kuracie prsia
  • 100 g Karička črievko
  • 4 dcl suché biele víno
  • capari
  • hladká múka
  • olivový olej
  • maslo
  • soľ
  • čierne korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov