Kuracie steaky s pórom a Karičkovou omáčkou

Kuracie steaky s pórom a Karičkovou omáčkou

Kuracie steaky s pórom a Karičkovou omáčkou

Tento recept nám posiela: Ladislav z Košíc


náročnosť: stredná
čas: 20 minút
porcie: 6

Postup

Z kuracích pŕs nakrájame steaky osolíme, okoreníme. Na masle speníme na koliečka nakrájaný pór. Keď je pór mäkký pridáme kuracie steaky a z prudka opečieme z oboch strán. Zalejeme kuracím vývarom a varíme kým mäso nebude mäkké. Hotové mäso vyberieme a pripravíme si omáčku. Na panvicu pridáme celé Karička črievko a dochutíme ešte horčicou prípadne čiernym korením. Podávame s kopou čerstvej zeleniny.


Potrebujeme

  • kuracie prsia
  • maslo
  • pór
  • 1 ks Karička črievko
  • soľ, korenie
  • kopec čerstvej zeleniny - paprika, paradajka, šalát, reďkev
  • kurací vývar

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov