Vyprážané karičkovo-bryndzové šampiňóny

Vyprážané karičkovo-bryndzové šampiňóny

Vyprážané karičkovo-bryndzové šampiňóny

Tento recept nám posiela: Dáša z Partizánskeho


náročnosť: nízka
čas: 30
porcie: 3

Postup

Bryndzu zmiešame s vaječným žĺtkom a s Karička črievkami na hladkú plnku. Šampiňóny očistíme, nožičky vykrojíme a naplníme plnkou. Naplnené obalíme v múke, potom vo vajíčkach a nakoniec v strúhanke. Hotové vyprážame v oleji do zlatista. Ako príloha sú vhodné zemiaky alebo zeleninový šalát.
Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • 12 ks väčších šampiňónov
  • Vajcia podľa potreby
  • Hladká múka
  • Strúhanka
  • 2 ks Karička črievka
  • 200 g bryndza
  • Soľ podľa chuti

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov