Cícerová nátierka s červenou šošovicou a Karičkou

Cícerová nátierka s červenou šošovicou a Karičkou

Cícerová nátierka s červenou šošovicou a Karičkou

Tento recept nám posiela fanúšik varenia s Karičkou


Postup

  1. Cícer na noc namočíme do vody, na druhý deň precedíme, zalejeme vodou a varíme od zovretia 50 minút. Po uvarení ho precedíme.
  2. Červenú šošovicu dáme variť do hrnca na 10 minút. Po uvarení ju precedíme.
  3. Do nádoby dáme cícer, červenú šošovicu, pridáme Karička črievko a 50 ml uvarenej šťavy z červenej šošovice. Všetko spolu rozmixujeme.
  4. Na záver pridáme nasekanú petržlenovú vňať a premiešame.


Potrebujeme

  • 150 g uvareného cíceru
  • 150 g uvarenej červenej šošovice
  • petržlenovú vňať
  • 1 ks Karička črievko
  • korenie Garam Masala (prípadne použijeme mix: kardamóm, koriander, čierne korenie, kurkuma, muškátový orech, zázvor)
  • 5 ml uvarenej šťavy z červenej šošovice

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov