Čevabčiči s Karičkovou omáčkou

Čevabčiči s Karičkovou omáčkou

Čevabčiči s Karičkovou omáčkou

Tento recept nám posiela: Peter zo Žiliny


náročnosť: stredná
čas: 50
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Odrezky mäsa zomelieme, pridáme vajcia, cibuľu a pretlačený cesnak. Osolíme, okoreníme a vyformujemevalčeky, ktoré obalíme v strúhanke a vysmažíme na oleji.
Vymiešaním Karičky, kyslej smotany, horčice, soli a cesnaku si pripravíme omáčku.
A môžeme servírovať.
Čevabčiči podávame s prúžkami cibule a Karičkovou omáčkou. Na ozdobu sa hodí petržlenová vňať. Samozrejme opekané zemiaky k tomu. Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • 500 g mäsové odrezky (hovädzie, bravčové)
  • 2 vajcia
  • soľ
  • korenie mleté čierne
  • paprika mletá červená
  • chilli korenie štipka
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnak
  • strúhanka podľa potreby
  • 1 Karička črievko
  • 1 kelímok kyslá smotana
  • horčica
  • petržlenovú vňať
  • olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov