Gazdovský chlebík

Gazdovský chlebík

Gazdovský chlebík

Tento recept nám posiela: Michaela z Bojnej


náročnosť: stredná
čas: hodinka
porcie: 4

Postup

Do chleba si vykrojíme nožom kruh „čiapočku“, vytiahneme a celý ho z vnútra vydlabeme, rúru si rozohrejeme na 200 stupňov a chleba do nej dáme asi na 5 minút, aby nám zostal pekne chrumkavý. Mäso si naklepeme, osolíme, okoreníme a z jednej strany posypeme trochou kari. Rozohrejeme olej a mäso opečieme z každej strany, keď máme olej už horúci, nakrájame si aj slaninku na plátky a tiež opečieme. Zeleninku a syr si tiež nakrájame na plátky a trocha osolíme. A môžme vrstviť, na spodok si dáme mäso, plátky syra, špenát, cibuľu, na ňu opečenú slaninku, rajčiny, papriku, opäť cibuľku a na záver syr Karička. 😀 Zakryjeme deklíkom a dáme do rúry asi na 15 až 20 minút. 🙂 Vytiahneme, vezmeme riadny nožisko a môžeme krájať.


Potrebujeme

  • malý guľatý chlebík
  • 4 plátky mäska (ja som použila chudé stehno)
  • kari
  • soľ, korenie
  • polovicu alebo malú cibuľku
  • pár cherry rajčín
  • jednu papriku
  • kúsok cuketky
  • za hrsť čerstvého listového špenátu
  • 8 plátkov slaninky
  • plátkový syr alebo syr na strúhanie Karička

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov