Hoväzdie na kyslo s Karičkou

Hoväzdie na kyslo s Karičkou

Hoväzdie na kyslo s Karičkou

Tento recept nám posiela: Peter zo Žiliny


náročnosť: stredná
čas: 60
porcie: 4

Postup

Mäso umyjeme, nakrájame na plátky a dáme variť do hrnca do osolenej vody spolu s bobkovým listom, korením a nastrúhanou koreňovou zeleninou.
Keď bude mäkké, vyberieme ho aj s bobkovým listom a dovaríme omáčku. Smotanu na varenie rozmixujeme so syrom z črievka a múkou a za stáleho miešania zahustíme. Ak treba, pridáme trochu mlieka.
Mäso vrátime do omáčky a servírujeme. Podávame s knedľou. Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • 1 kg hovädzie zadné
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • bobkový list
  • koreňová zelenina (mrkva, petržlen, zeler,...)
  • 125 g smotana na varenie
  • 1 Karička črievko 100 g
  • 1 PL múka
  • mlieko podľa potreby
  • 1 knedľa

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov