Jarná bryndzová nátierka

Jarná bryndzová nátierka

Jarná bryndzová nátierka

Tento recept nám posiela: Jana zo Žiliny


náročnosť: nízka
čas: 25 min
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Na masle a rasci orestujeme na drobno nakrájanú mrkvu a zeler. pridáme šošovicu a dusíme do zmäknutia. vodu necháme odpariť a rozmixujeme s jarnou cibuľkou, karičkou a bryndzou. podávame na chlebe alebo pečive. nesolím, nakoľko bryndza aj syr soľ obsahujú. ale poliaľ sa vám zdá málo, pokojne dosoľte. ak chcete poriadne tučné drevorubačské raňajky, podávajte so slaninovým chipsom. dobrú chuť


Potrebujeme

  • Karička črievko
  • väčšia mrkva
  • kúsok zeleru
  • červená lúpaná šošovica
  • rasca
  • bryndza
  • maslo
  • jarná cibuľka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov