Nátierka Hokkaido

Nátierka Hokkaido

Nátierka Hokkaido

Tento recept nám posiela: Boris zo Žiliny


náročnosť: nízka
čas: 30
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Tekvicu dobre umyjeme, vyberieme jaderník a nakrájame na malé kúsky. Potom prudko opečieme na panvici na pokrutinovom olivovom oleji spolu s prelisovaným cesnakom. Pridáme trochu vody, soľ a udusíme do mäkka. Vychladnuté a scedené Hokkaido roztlačíme vidličkou, pridáme Karička črievká, kyslú smotanu, bylinkovú soľ, čierne korenie, petržlenovú vňať alebo pažítku. Natrieme na hrianky alebo čerstvo upečený domáci chlebík.
Dobrú chuť prajem!


Potrebujeme

  • Tekvica Hokkaidó -1 menší kus
  • Karička črievko - 2 ks
  • Cesnak - 3 strúčiky
  • Olivový olej - 4 PL
  • Kyslá smotana - 4 PL
  • Bylinková soľ - štipka
  • Soľ - štipka
  • Čierne korenie - štipka
  • Petržlenová vňať alebo pažítka - snitka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov