Zelerová nátierka

Zelerová nátierka

Zelerová nátierka

Tento recept nám posiela: Miroslav z Sečoviec


náročnosť: nízka
čas: 20 minút
porcie: 2

Postup

Očistený a najemno nastrúhaný zeler pokvapkáme citrónovou šťavou. Šunkovú salámu a uhorky nastrúhame na hrubom strúhadle. Do misy dáme zeler, salámu, uhorky, pridáme tavený syr a tatársku omáčku a premiešame. Podľa chuti osolíme a okoreníme a hotovú nátierku necháme 30 minút odležať v chladničke.


Potrebujeme

  • 1 ks zeler
  • 200 g šunková saláma
  • 1/2 pohára tatárskej omáčky
  • 175 g tavený syr Karička
  • 2 kyslé uhorky
  • 1 PL citrónová šťava
  • soľ a čierne mleté korenie

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov