Cesnačka

Cesnačka

Cesnačka

Tento recept nám posiela: Paulina z Myjavy


náročnosť: Nízka
čas: 10 minút
porcie: 4

Postup

Toto je veľmi rýchla polievka na zohriatie.
Podľa počtu stravníkov si dáme variť vodu, pridáme bujón. Bujón môže byť hovädzí alebo aj zeleninový. Do uvareného bujónu pretlačíme veľa cesnaku, ale už nevaríme. Môžeme ešte pridať mleté čierne korenie ale so soľou opatrne. Podávame s chlebovými krutónmi, s Karičkou nakrájanou na kocky a posekanou petrželkou.


Potrebujeme

  • 2 mäsové bujóny
  • 1 hlava cesnaku
  • mleté čierne korenie
  • petržlenová vňať
  • Karička tehla
  • chlebové krutóny

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov