Hokkaido polievka

Hokkaido polievka

Hokkaido polievka

Tento recept nám posiela fanúšik varenia s Karičkou


náročnosť: nízka
porcie: 4

Pripravíme si všetky potrebné suroviny. Z tekvice vyberieme jadierka, dužinu nakrájame. Vo väčšom hrnci na oleji opražíme cibuľku a cesnak. Pridáme na kúsky pokrájanú mrkvu a tekvicu, po chvíľke zalejeme vývarom. Pridáme soľ, korenie, Karičku v črievku a varíme cca 20-25min. Odstavíme, dôkladne rozmixujeme a prilejeme smotanu na varenie, v ktorej rozmiešame 1čl kari korenia. Polievku necháme znova prevrieť a prípadne ešte dochutíme. Podávame ju s kopčekom kyslej smotany a opraženými tekvicovými semiačkami. Dobrú chuť 🙂


Potrebujeme

  • 1ks tekvica Hokkaido
  • 2ks mrkvy
  • 1 cibuľa
  • 3ks Karička trojuholník
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1,2l zeleninového vývaru
  • 1 čl kari korenia
  • soľ
  • olej
  • mleté čierne korenie
  • 180ml smotany na varenie
  • opražené tekvicové semiačka

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov