Kulajda

Kulajda

Kulajda

Tento recept nám posiela: Nikola z Partizánskeho


náročnosť: Nízka
čas: 45 minút
porcie: 5
bezlepkový recept: Áno

Postup

Huby uvaríme v osolenej vode, do ktorej sme pridali rascu. Zemiaky pokrájané na kocky uvaríme v osolenej vode. K uvareným zemiakom pridáme smotanu a Karičku. Za stáleho miešania privedieme do varu. Pridáme citrónovú šťavu, cukor a maslo. Podľa chuti osolíme, pridáme 1 lyžicu pokrájaného kôpru a odstavíme z ohňa. Podávame s pokrájaným vareným vajcom.


Potrebujeme

  • 250 g čerstvých húb,
  • 1/2 lyžičky rasce,
  • 600 g zemiakov
  • 4 dl smotany,
  • 1 lyžicu masla
  • 2 lyžičky kryštálového cukru
  • 6 natvrdo uvarených vajec
  • citrón
  • 120 g Karička
  • kôpor

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov