Pečená cvikla s chrenovo-syrovou zálievkou

Pečená cvikla s chrenovo-syrovou zálievkou

Pečená cvikla s chrenovo-syrovou zálievkou

Tento recept nám posiela: Mária z Lemešian


náročnosť: nízka
čas: 1 hod
porcie: 4
bezlepkový recept: Áno

Postup

Cviklu úhľadne pokrájame, osolíme, okoreníme, polejeme olivovým olejom a dáme piecť zabalené do alobalu na 45 minút. Po upečení necháme vychladnúť. Medzitým si v smotane rozpustíme Karičku a podľa chuti pridáme nastrúhaný surový chren. Cviklu podávame s prosciuttom a nakrájaným kozím syrom, preliate chrenovo-syrovou zálievkou. Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • 2 stredne veľké cvikly
  • soľ, korenie
  • olivový olej 1 dcl
  • chren
  • smotana na varenie 100ml
  • Karička 4 trojuholníky
  • prosciutto 50 g
  • kozí syr s prírodnou plesňou 50 g

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov